Sala de premsa

El vicepresident del Govern visita Lleida

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern visita Lleida

Acompanyat del delegat del Govern a Lleida, presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat i visitarà Indulleida
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 27 de març, una visita institucional a Lleida durant la qual presidirà el Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Lleida i visitarà l’empresa Indulleida. L’acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.
 
A les 10.15 hores el vicepresident presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat que se celebrarà a l’Església vella de Sant Martí (c/Sant Martí, s/n). La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Quan acabi la reunió, a les 11.45 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa església de Sant Martí.
 
Tot seguit, el vicepresident es desplaçarà a Alguaire on visitarà l’empresa Indulleida (crta. N-230, km.12). A la seva arribada, a les 12.30 hores, signarà el llibre d’honor. A continuació mantindrà una reunió amb els membres del Consell d’Administració i Consell Directiu. Quan acabi la trobada, es farà una visita a les instal·lacions. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges del recorregut per les instal·lacions.
 

10:15|.Església vella de Sant Martí (c/Sant Martí, s/n)|Lleida (El Segrià)

Reunió del Consell de Direcció Territorial de la Delegació del Govern – A continuació (a les 11.45 hores) atenció als mitjans de comunicació