Sala de premsa

El president inaugurarà demà la Jornada commemorativa del 25è aniversari de la Llei del Síndic de Greuges

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugurarà demà la Jornada commemorativa del 25è aniversari de la Llei del Síndic de Greuges

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà, divendres, la “Jornada sobre el dret a la bona administració”, organitzada per commemorar el 25è aniversari de la Llei del Síndic de Greuges de Catalunya. L’actual síndic, Rafael Ribó, intervindrà juntament amb el president en aquest acte, que se celebrarà a les 9.30 hores, a la seu d’aquesta institució, a Barcelona.
 
Minuts abans de començar la inauguració, el cap de l’Executiu català saludarà diversos participants de la Jornada, entre els quals destaquen el Defensor del Poble europeu, Nikiforos Diamandouros; el magistrat del Tribunal Constitucional italià, Sabino Cassese, així com els Defensors del Poble de diverses CCAA espanyoles. En el decurs de l’acte, hi haurà parlaments del síndic i del president català.
 
Els  assistents a la Trobada debatran i analitzaran durant tot el dia de demà elements teòrics i experiències pràctiques sobre el compliment, per part de les administracions públiques, del dret a la bona administració, i també sobre l’activitat de les institucions d’ombudsman en l’àmbit de la supervisió de l’Administració.
 
 
Recordatori
 
Tema: Inauguració de la “Jornada sobre el dret a la bona administració”, organitzada
            amb motiu del 25è aniversari del Síndic de Greuges de Catalunya
Dia:     Demà, divendres, 27 de març
Hora: 9.30 hores
Lloc:   Seu del Síndic de Greuges de Catalunya. Passeig Lluís Companys, 7.
           Barcelona
 

09:30|.Passeig de Lluís Companys, 7. Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà, divendres, la “Jornada sobre el dret a la bona administració”, organitzada per commemorar el 25è aniversari de la Llei del Síndic de Greuges de Catalunya. L’actual síndic, Rafael Ribó, intervindrà juntament amb el president en aquest acte, que se celebrarà a les 9.30 hores, a la seu d’aquesta institució, a Barcelona