Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, és avui a la comarca de l'Alt Urgell

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, és avui a la comarca de l'Alt Urgell

A les 12.30 hores, roda de premsa a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
  • Visitarà l’Oficina de Treball, es reunirà amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i presidirà la signatura d’un conveni per presentar la nova seu de la Fidem al Pirineu
Avui DIVENDRES 27 DE MARÇ, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a la comarca de l’Alt Urgell. A les 10:00 hores, la consellera de Treball, acompanyada del delegat territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Lleida, Pilar Nadal, visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat.
 
A continuació, a les 10:45 hores, arribarà a l’ajuntament de La Seu d’Urgell (Pl. Oms,1) on mantindrà una reunió amb l’alcalde de la localitat, Albert Batalla. En acabar, s’atendrà als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i de la presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, Maria Àngels Tejada, presentaran la nova seu del Fidem al Pirineu. La roda de premsa es farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (Passeig Joan Brudieu, 15).
 
A continuació, a les 13.00 hores, la consellera Serna presidirà la signatura del conveni marc de col·laboració entre la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (Fidem), el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.

12:30|.Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Passeig Joan Brudieu, 15).|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a la comarca de l’Alt Urgell