Sala de premsa

El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Palafrugell

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Palafrugell

Demà divendres, dia 27, a les 10.30 hores, al parc de Bombers de Palafrugell (Baix Empordà)
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà, demà divendres, a les 10.30 hores, les obres de reforma i ampliació del parc de Bombers de Palafrugell.
 
Juntament amb el conseller assistiran l’alcalde de Palafrugell, Lluís Medir; el delegat Territorial del Govern a Girona, Jordi Martinoy; el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, i el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Marc Vidal. També l’acompanyaran el subdirector General Operatiu, Antoni Rifà, el subdirector General Tècnic, Josep Maria Juncosa, el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, i el cap del parc de Bombers de Palafrugell, Gabriel Marzo, entre altres autoritats.
 
Durant la seva estada a Palafrugell, el conseller Saura visitarà també l’Ajuntament, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, la comissaria de la Policia Local on es trobarà amb el grup de Protecció Civil del municipi i també es desplaçarà a Sant Feliu de Guíxols per visitar la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
 
TEMA: Inauguració del parc de Bombers de Palafrugell
DIA: Divendres, 27 de març de 2009
HORA: 10.30 hores
LLOC: Parc de Bombers de Palafrugell (Passatge Bruguera s/n, Palafrugell)
 
Cerdanyola del Vallès, 26 de març de 2009

10:30|.Parc de Bombers (Passatge Bruguera, s/n)|Palafrugell (El Baix Empordà)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà les obres de reforma i ampliació del parc de Bombers de Palafrugell. L'acompanyaran l’alcalde de Palafrugell, Lluís Medir; el delegat Territorial del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, entre altres. Durant la seva estada a Palafrugell, el conseller Saura visitarà també l’Ajuntament, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, la comissaria de la Policia Local, on es trobarà amb el grup de Protecció Civil del municipi, i també es desplaçarà a Sant Feliu de Guíxols per visitar la comissaria dels Mossos d’Esquadra.