Sala de premsa

El conseller Castells visita la Festa del Consum que aquest any posa l'accent en la seguretat dels productes

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Castells visita la Festa del Consum que aquest any posa l'accent en la seguretat dels productes

5a Festa del Consum Responsable, diumenge 29 al Port Vell de Barcelona
El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, visitarà diumenge la 5a Festa del Consum Responsable organitzada per l’Agència Catalana del Consum (ACC) al Moll de la Barceloneta del Port Vell (Barcelona). La festa, amb el lema, “Amb tu, segur” té l’objectiu de donar eines a les famílies per consumir amb seguretat en un moment en què és més necessari que mai vetllar per aquest dret.
 
A les 12 hores, Antoni Castells visitarà la carpa de les associacions, l’exposició “Amb tu, segur” i els tallers de consum adreçats als infants. Cap a les 12.30 h, el conseller oferirà un contacte informatiu per explicar les actuacions de prevenció i control que es fan a Catalunya en matèria de seguretat pels consumidors i donar a conèixer les xifres de productes retirats del mercat o destruïts.
 
Acompanyaran al Conseller el secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar, i el director de l’ACC, Jordi Anguera. A la Festa participen també les associacions de consumidors més representatives de Catalunya.
 

12:00|.Moll de la Barceloneta. Port Vell|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, visitarà la 5a Festa del Consum Responsable organitzada per l’Agència Catalana del Consum. A les 12 hores,  Castells visitarà la carpa de les associacions, l’exposició “Amb tu, segur” i els tallers de consum adreçats als infants. Cap a les 12.30 h, el conseller oferirà un contacte informatiu per explicar les actuacions de prevenció i control que es fan a Catalunya en matèria de seguretat pels consumidors i donar a conèixer les xifres de productes retirats del mercat o destruïts. Acompanyaran al conseller el secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar, i el director de l’ACC, Jordi Anguera.