Sala de premsa

Reunió per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn

query_builder   2 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn

La Generalitat vol recollir propostes de diverses institucions i entitats implicades
El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, presidirà demà dimarts, dia 3, una reunió amb diferents institucions i entitats implicades en l’activitat de l’oci nocturn i la seguretat en els desplaçaments per recollir propostes i establir mesures que permetin reforçar i millorar l’adequació de l’actual servei de transport públic de passatgers posat en marxa l’any 2006 al Segrià per l’Autoritat Territorial de la Mobilitat-Àrea de Lleida (ATML) a les necessitats dels joves durant el lleure nocturn. La sessió tindrà lloc a les 11.00 hores, a la seu de la Delegació del Govern.
 
Assistiran a la reunió el director dels Serveis territorials d’Interior, Pere Blasco; el coordinador territorial de Joventut, Jordi Satorra; el gerent de l’ATML Lleida, Josep Lluís Cunillera; el president del Consell Comarcal del Segrià, Ricard Pons; la regidora de Mobilitat, Via Pública i Seguretat de l’Ajuntament de Lleida, Sara Mestres; i diversos representants de la Federació d’Hostaleria de Lleida.
 
En acabar la reunió, als voltants de les 12.00 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, es reunirà amb diverses institucions i entitats per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn.