Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà la Junta de Seguretat, acompanyat del conseller Saura i del ministre Rubalcaba

query_builder   2 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà la Junta de Seguretat, acompanyat del conseller Saura i del ministre Rubalcaba

Dimarts 3 de març, a les 18:00 hores, al Palau de la Generalitat
  • Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'inici de la reunió. En acabar, Saura i Pérez Rubalcaba oferiran una roda de premsa per explicar el contingut de la trobada.
 
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, dimarts 3 de març, la Junta de Seguretat de Catalunya, que es reunirà al Palau de la Generalitat amb l'assistència del conseller de Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i del ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba.
 
A la reunió es tractaran diversos temes com la coordinació en la lluita contra la violència masclista i la col·laboració policial internacional.
 
Per part del Govern català assistiran a la Junta de Seguretat de Catalunya el president de la Generalitat, José Montilla, el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el secretari general d'Interior, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, el director general de la Policia, Rafael Olmos, elsubdirector Operatiu de la Policia, Josep Milán, i la cap de l'Assessoria Jurídica d'Interior, Marta Gordi.
 
Per part del Govern de l'Estat hi assistiran el Ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, el secretari d’Estat de Seguretat, Antonio Camacho,eldelegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, el director de la Policia i la Guàrdia Civil, Francisco Vázquez, la secretària general tècnica del Ministeri de l’Interior, M. Ángeles González i el director del Gabinet de Coordinació de la Secretaria d’Estat de Seguretat, Fernando Santafé.
 
En finalitzar la reunió (a partir de les 19:00h) el conseller Saura i el ministre Rubalcaba atendran els mitjans de comunicació al Palau de la Generalitat.
 
Els mitjans gràfics també podran prendre imatges a l'inici de la reunió.        
 
 
 
 
  Els periodistes que vulguin cobrir informativament aquest acte hauran de presentar el carnet del mitjà de comunicació que             representen i el seu DNI.
 
 
 
 

18:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la Junta de Seguretat de Catalunya amb l'assistència del conseller de Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i del ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba.