Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, es reunirà amb representants de la direcció i els sindicats majoritaris a Seat

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, es reunirà amb representants de la direcció i els sindicats majoritaris a Seat

El proper dilluns, a les 13:00 hores al Departament de Treball (C. Sepúlveda, 148-150). Es farà un mut a l'inici de la reunió.
El proper DILLUNS 30 de MARÇ, a les 13.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, es reunirà amb representats de la direcció de Seat i dels dos sindicats majoritaris a l’empresa, la Unió General de Treballadors (UGT) i Comissions Obreres (CCOO).
 
A la reunió assistiran, per part de la direcció de Seat, el vicepresident de Recursos Humans, Ramón Paredes, i el director d’Estratègia i Desenvolupament de Recursos Humans, Xavier Ros.
 
En nom de la UGT participaran la secretària general de la Federació del Metall de la UGT de Catalunya, Isabel Martínez, i el president del comitè d’empresa i secretari general de la secció sindical de la UGT a Seat, Matías Carnero.
 
Per part de Comissions Obreres assistiran el secretari general de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el secretari general de la secció sindical de CCOO a Seat, Manuel Gálvez.
 
Els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió) podran prendre imatges a l’inici de la reunió.
 
 
Divendres, 27 de març de 2009

13:00|.Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148-150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, es reunirà amb representats de la direcció de Seat i dels dos sindicats majoritaris a l’empresa, la Unió General de Treballadors (UGT) i Comissions Obreres (CCOO).