Sala de premsa

Acció Social i el Govern espanyol signen el conveni per impulsar diverses actuacions vinculades a la Llei de la dependència

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i el Govern espanyol signen el conveni per impulsar diverses actuacions vinculades a la Llei de la dependència

L'Estat transferirà 62 milions d'euros a la Generalitat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la secretària d’Estat de Serveis Socials, Amparo Valcarce, signaran dilluns el conveni pel qual el govern espanyol transferirà 62 milions d’euros a la Generalitat per desenvolupar diverses actuacions vinculades a la Llei de la dependència. A l’acte de signatura també hi assistiran la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, i la directora general de l’Instituto de Mayores y Servicios Sociales, Pilar Rodríguez.
 
L’acord permetrà crear 4.895 noves places per atendre persones amb dependència i millorar-ne 210 més. Tot plegat, a més, permetrà crear 4.427 llocs de treball.
 

17:00|.Palau de Mar (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, signarà un conveni amb la secretària d'Estat de Serveis Socials, Amparo Valcarce, per a la transferència de 62 milions d'euros per a l'aplicació d'actuacions de la llei de la dependència.