Sala de premsa

Anna Pruna pronuncia una conferència sobre les relacions de futur entre esport i empresa

query_builder   30 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Anna Pruna pronuncia una conferència sobre les relacions de futur entre esport i empresa

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, farà aquesta tarda, a la Casa Llotja de Mar, una conferència sota el títol "Esport i Empresa, construïm el futur en equip".
Durant l’acte, Anna Pruna explicarà l’aposta del Govern per reforçar el rol de l’esport com un dels motors d’impuls econòmic de l’empresa i la societat catalana.

La secretària general també repassarà la relació existent entre el sector esportiu i l’empresarial a Catalunya i les potencialitats d’aquesta vinculació, i explicarà els nous projectes que el Govern està preparant en aquest àmbit.
 
L'acompanyaran el vicepresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Maria Basàñez, i el president de Foment del Treball, Joan Rosell.  A l’acte, que tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, també hi assistiran representants d’empreses relacionades amb el sector de l’esport a Catalunya, així com esportistes d’alt nivell i responsables de clubs, federacions i altres institucions catalanes.
 
La secretària general de l’Esport atendrà als mitjans de comunicació a les 18.40 h.
 
 
Els mitjans que vulguin assistir a l’acte hauran de confirmar la seva assistència abans de les 14.00 hores, enviant un correu electrònic a l’adreça sgepremsa.vicepresidencia@gencat.net amb el nom, cognom i mitjà de les persones que vindran.
 

19:00|.Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1) |Barcelona (El Barcelonès)

Conferència "Esport i Empresa, construïm el futur en equip"