Sala de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada de formació a Tortosa per prevenir les mutilacions genitals femenines

query_builder   30 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada de formació a Tortosa per prevenir les mutilacions genitals femenines

La inauguració anirà a càrrec de l'alcalde de la capital, Ferran Bel, i del secretari per a la Immigració, Oriol Amorós
El Departament d’Acció Social i Ciutadania organitza aquest dimarts 31 de març una jornada de formació per a professionals de serveis públics amb l’objectiu de prevenir possibles casos de mutilació genital femenina a menors de famílies procedents de països on hi ha ètnies practicants i residents a les Terres de l’Ebre.
 
Durant la trobada s’oferirà una aproximació a la societat de l’Àfrica negra, hi haurà una taula rodona amb professionals del Departament d’Educació, dels Mossos d’Esquadra, de l’Ajuntament de Pineda de Mar i de l’Institut Català de la Salut que donaran a conèixer diverses experiències. Així mateix, intervindran representants del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de dues associacions que treballen per eradicar aquesta pràctica que atempta contra els drets humans bàsics de nenes i adolescents.
 
S’encarregaran de fer la cloenda el director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs; i la tinent d’Alcalde d’Acció Social, Anna Algueró.
 
Nota: l’atenció als mitjans serà a les 10h al vestíbul de l’Auditori Felip Pedrell. La jornada serà a porta tancada, tot i que els mitjans gràfics poden prendre imatges de la inauguració a les 9.30h.

09:30|.Auditori Felip Pedrell (c. Jardins de Salvador Videllet, 1)|Tortosa (El Baix Ebre)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, inauguraran la jornada de formació per a professionals de serveis públics amb l’objectiu de prevenir possibles casos de mutilació genital femenina.