Sala de premsa

El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats a l'Alt Penedès

query_builder   30 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats a l'Alt Penedès

El Departament promourà la creació de 114 noves places públiques a la comarca
El director dels serveis territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà demà la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats a l’Alt Penedès. A l’acte de presentació també hi assistirà el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. A l’Alt Penedès, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 114 noves places per a la gent gran, persones amb discapacitats i persones amb malaltia mental. També s’impulsaran entre 10 i 50 per atendre persones amb problemes de drogodependència.

12:00|.Consell Comarcal de l'Alt Penedès (c. Hermenegild Clascar, 1-3)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats a l’Alt Penedès. A l’acte de presentació també hi assistirà el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella.