Sala de premsa

El president visitarà demà l'ampliació a tres carrils de l'autopista AP-7 a Tarragona

query_builder   30 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president visitarà demà l'ampliació a tres carrils de l'autopista AP-7 a Tarragona

A les 6 de la tarda, a l'àrea de servei Mèdol
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà, dimarts dia 31 de març, l’ampliació a tres carrils de l’autopista AP-7 a les comarques de Tarragona.
 
El president arribarà a les 18 hores a l’àrea de servei Mèdol de l’AP-7 (Km 237), on serà rebut pel conseller delegat d’Abertis, Salvador Alemany; el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal; el secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Foment, José Damián Santiago, i l’alcalde de Tarragona, Fèlix Ballesteros, entre d’altres. (Es recomana que els mitjans de comunicació arribin a l’àrea de servei a les 17.45 hores.)
 
Les autoritats visitaran la zona, on rebran explicacions sobre el projecte del nou carril, i, en acabar, es donarà pas als parlaments institucionals per part del conseller delegat d’Abertis, el conseller Nadal i el secretari General d’Infraestructures. El president Montilla clourà l’acte amb un discurs.
 
La posada en marxa del tercer carril permetrà absorbir una major capacitat de vehicles i oferir millors prestacions i serveis als usuaris de l’AP-7. En total, en dos anys, s’hauran executat fins a 92 quilòmetres de tercer carril. El projecte d’ampliació de l’AP-7 a Tarragona es completarà amb la implantació d’un sistema de peatge tancat des de Martorell fins a Vila-seca/Salou, que comportarà la remodelació de deu enllaços i la supressió posterior, el 2010, de les barreres troncals dels trams del Mediterrani, El Vendrell i Tarragona.
 
El projecte d’ampliació de l’AP-7 es va iniciar el 2006, després de la signatura del conveni entre Acesa i el Ministeri de Foment, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. El projecte de Tarragona té una inversió total de 150 milions d’euros.
 

18:00|.Autopista AP-7 (E-15). Àrea de Servei Mèdol. Km 237. |Tarragona (El Tarragonès)

Visita del president a l’ampliació a tres carrils de l’autopista AP-7 a Tarragona