Sala de premsa

El conseller Llena presideix l'esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques de Degusta 2009

query_builder   3 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena presideix l'esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques de Degusta 2009

El saló es celebrarà del 6 al 9 de març
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, al restaurant Monvínic, l’esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques de Barcelona Degusta 2009 que se celebra del 6 al 9 de març a la Fira de Barcelona (recinte Montjuic). El conseller Llena estarà acompanyat de David Lapuerta, director de Barcelona Degusta, Enric Canut, expert gastronòmic i assessor del saló; Isma Prados, cuiner i presentador, i Francisco Carrió, director general d’Alimentària Exhibitions.
 
La tercera edició de Barcelona Degusta presenta algunes novetats, com ara l’espai Paisatges i Tendències amb representacions territorials i temàtiques d’actualitat. Més de 2.000 productes podran degustar-se i comprar-se en els 20.000 m2d’exposició del saló, que acollirà prop de 500 empreses i una àmplia oferta de publicacions gastronòmiques i equipament de cuina.
 
A més, las Àgores del Gust es convertiran en una plataforma de promoció de la Dieta Mediterrània. Sergi Arola, Isma Prados, Montse Estruch i Àngel Pascual, entre altres, es donaran cita en aquest espai. D’altra banda, les Aules del Gust tractaran sobre els tastos d’aigua dels cinc continents, les al·lèrgies i intoleràncies alimentaries, o el món de la cervesa i el vermut, entre altres temes.
 
L’Espai Solidari, en el qual estaran representades diferents ONG’s, la Llibreria Gastronòmica, els Tallers de la Dieta Mediterrània, l’Espai Boqueria, on els nens podran elaborar menús saludables, el lliurament dels premis Sabor 2009, o els espais L’artesania a taula i Sabors de Catalunya són altres ingredients del certamen. 

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa hauran de confirmar la seva assistència a través del correu electrònic prensa@alimentaria.com; al telèfon 93. 452.11.04 o posant-se en contacte amb les següents persones: Susana Santamaria (650.93.37.76), Xavier Bertomeu (628.70.48.88) o Montse Llamas (649. 12.99.26).
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació activitats gastronòmiques de Degusta 2009
DIA:
Dimecres, 4 de març de 2009
HORA:
12:00 hores
LLOC:
Monvínic
c/ Diputació, 249
Barcelona
 
3  de març de 2009

12:00|.Restaurant Monvínic (c. Diputació, 249)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà l’esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques de Barcelona Degusta 2009, que se celebra del 6 al 9 de març a la Fira de Barcelona.