Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix la reunió del Consell de Direcció de la Casa de les Llengües

query_builder   4 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix la reunió del Consell de Direcció de la Casa de les Llengües

A la trobada es farà efectiva la incorporació de l'Ajuntament de Barcelona a l'organisme
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dijous, dia 5 de març a les 16.00 hores, la reunió del Consell de Direcció del Consorci Casa de les Llengües, a la qual assistirà per primera vegada l’Ajuntament de Barcelona com a membre de l’organisme tal com preveuen els nous estatuts. A la reunió assistiran, entre d’altres, el director de la Casa de les Llengües, Antoni Mir; i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Martí.
 
La reunió serà a porta tancada però a l’inici, a les 16.00 hores, es podran prendre imatges. Quan acabi la trobada, a les 17.00 hores aproximadament, el director de la Casa de les Llengües i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona atendran els mitjans de comunicació.
 
Linguamón – Casa de les Llengües és un organisme que el Govern va crear el 2005 amb la finalitat de promoure i protegir el patrimoni lingüístic de la humanitat i fomentar la difusió i el coneixement dels models de gestió del multilingüisme. La nova seu de la Casa de les Llengües s’ubicarà a l’antiga fàbrica de Can Ricart, al 22@, a Barcelona.

16:00|.Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

Reunió del Consell de Direcció del Consorci de la Casa de les Llengües