Sala de premsa

El president es reunirà, demà a Praga, amb l'impulsor del grup de regions europees de l'automòbil

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president es reunirà, demà a Praga, amb l'impulsor del grup de regions europees de l'automòbil

La trobada amb el president de la Bretanya, Jean-Yves Le Drian, tindrà lloc demà dijous, a partir de les 18.30, a l'hotel Zofin Palace
El president de la Generalitat, José Montilla, s’entrevistarà demà, a Praga, amb el president de la Bretanya, Jean-Yves Le Drian, impulsor del grup de regions europees de l’automòbil, que es constituirà properament amb l’objectiu d’avaluar i buscar respostes conjuntes a la crisi del sector de l’automoció. La reunió tindrà lloc en el marc de la Cimera Europea de Regions i Ciutats que té lloc a la capital txeca.
 
La iniciativa té el suport d’una quinzena de governs europeus regionals, així com de set autonomies espanyoles, entre les quals hi ha Catalunya. Avaluar l’impacte de la crisi, intercanviar experiències, compartir informació, fer un seguiment de les mesures europees per dinamitzar el sector i esdevenir un interlocutor representatiu davant la UE són alguns dels objectius de l’intergrup.
 
La reunió tindrà lloc al Zofin Palace de Praga, a  partir de les 18.30 hores de demà, dijous 5 de març, durant un descans de les primeres sessions de debat de la Cimera. Un cop acabada la reunió, el president Montilla atendrà els mitjans de comunicació.
 

19:00|.Zofin Palace. Praga.| ()

Reunió amb el president de la Bretanya, Jean-Yves Le Drian, impulsor de l’Intergrup de regions europees de l’automòbil.