Sala de premsa

La consellera Capdevila presenta la memòria del 2008 de les actuacions de l'Institut Català de les Dones a les comarques de Girona

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila presenta la memòria del 2008 de les actuacions de l'Institut Català de les Dones a les comarques de Girona

El departament d'Acció Social, a través de l'Institut, ha destinat més de 635.000€ a projectes per actuacions a Girona en polítiques de dones
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el proper divendres a la seu de la delegació del Govern  la memòria del 2008 de les actuacions dutes a terme per l’Institut Català de les Dones (ICD) a les comarques de Girona.
 
L’ICD va subvencionar amb 635.230€ els 91 projectes presentats l’any passat per ajuntaments, consells comarcals i entitats destinats a promoure actuacions en polítiques de dones.
 
La consellera Capdevila també farà balanç de l’evolució dels serveis destinats a prevenir i eradicar la violència masclista a Girona, com són les cases i pisos d’acollida, o els punts de trobada.
 
A l’acte de presentació també hi assistiran el delegat del Govern, Jordi Martinoy i la coordinadora territorial de l’ICD, Esperança Permanyer.

11:00|.Delegació del Govern a Girona (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà la memòria del 2008 de les actuacions dutes a terme per l’Institut Català de les Dones (ICD) a les comarques de Girona. L'acompanyaran el delegat del Govern, Jordi Martinoy i la coordinadora territorial de l’ICD, Esperança Permanyer.