Sala de premsa

El vicepresident del Govern visita la Catalunya Central

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern visita la Catalunya Central

Es reunirà amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i visitarà la Unió Empresarial de l'Anoia
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà, divendres 6 de març, una visita institucional a la Catalunya Central.
 
La visita s’iniciarà a les 9.45h amb l’arribada a la seu de la delegació a Manresa. Allà el vicepresident del Govern serà rebut pel delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i mantindran una breu reunió. Tot seguit, a les 10h, Josep-Lluís Carod-Rovira es reunirà amb el Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat.
 
La reunió serà a porta tancada però a les 11.15h es podran prendre imatges. Un cop finalitzada, a les 11.30h. el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 12.30h el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà la Unió Empresarial de l’Anoia, a Igualada, on serà rebut pel seu president, Ramon Felip. El vicepresident del Govern es reunirà amb la Junta Directiva de la Unió Empresarial i amb la Delegació de la Cambra de Comerç a l’Anoia. Tot seguit, a les 13.45h, Josep-Lluís Carod-Rovira atendrà, de nou, els mitjans de comunicació  a la Unió Empresarial de l'Anoia (carretera de Manresa, 131).

09:45|.Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya (Palau Firal. Polígon "Els dolors",)|Manresa (El Bages)

Visita institucional a la Catalunya Central