Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de la Llar-residència de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de la Llar-residència de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

L'equipament tindrà una capacitat de 24 places
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presidiran dissabte l’acte de col·locació de la primera pedra de la Llar-residència que la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral construirà a Barcelona. L’acte també comptarà amb la presència de la presidenta de la Fundació, Arantzazu de Olaortua.
 
La Llar residència tindrà una capacitat de 24 places. El Departament ha subvencionat amb 1.736.000 euros la seva construcció, el 50% del total de la inversió. A l’acte de col·locació de la primera pedra també hi assistiran, entre d’altres, la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, el director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzàlez Cambray, i el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Ricard Gomà.

10:30|.Carrer Llull, 163|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, col·locarà la primera pedra de la Llar-residència de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral. També hi assistirà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.