Sala de premsa

El vicepresident del Govern inaugura el circuit de velocitat del Parcmotor Castellolí

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern inaugura el circuit de velocitat del Parcmotor Castellolí

Una trentena de pilots i expilots catalans de referència participaran en la inauguració del complex, impulsat per la Generalitat i la Federació Catalana de Motociclisme
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dissabte, 7 de març, l’acte d’inauguració del circuit de velocitat del Parcmotor Castellolí, impulsat per la Generalitat, juntament amb la Federació Catalana de Motociclisme. Un complex que permetrà acollir competicions, entrenaments i proves tècniques. A l’acte d’inauguració també assistiran, entre d’altres, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna; el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò, i el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Àngel Viladoms.
 
L’acte d’inauguració s’iniciarà a les 12.00 hores amb la projecció d’un vídeo explicatiu del circuit. Posteriorment hi haurà parlaments de la secretària general de l’Esport, Anna Pruna; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Àngel Viladoms; l’alcalde de Castellolí, Jesús Brugués, i el vicepresident del Govern. L’acte es tancarà amb una volta d’honor al circuit i una fotografia de família.
 
En la inauguració participaran una trentena de pilots i expilots catalans de referència, com ara Marc Coma, Toni Bou, Laia Sanz, Carles Checa, Toni Elias, Àlex Crivillé o Sito Pons.
 
Abans de l’inici de l’acte, a les 11.45 hores, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.

11:45|.Parcmotor Castellolí (N-II, km 560)|Castellolí (Anoia-Penedès)

Inauguració del circuit de velocitat del Parcmotor Castellolí