Sala de premsa

Roda de premsa per presentar una eina que ajuda les empreses a implementar un protocol per prevenir l'assetjament sexual i per raó de sexe

query_builder   7 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa per presentar una eina que ajuda les empreses a implementar un protocol per prevenir l'assetjament sexual i per raó de sexe

A les 11.00 hores, roda de premsa al Departament de Treball (C/ Sepúlveda, 148 ¿ 150. Barcelona)
  • La Llei per a la Igualtat efectiva de Dones i Homes obliga a totes les empreses a tenir aquest protocol
  • La presentació es fa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones
AVUI, DISSABTE 7 DE MARÇ a les 11.00 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball, Sara Berbel, presentarà en roda de premsa una eina per implementar un protocol que previngui l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa. La roda de premsa tindrà lloc al Departament de Treball (C/ Sepúlveda, 148 – 150. Barcelona).
 
Amb aquesta iniciativa, Treball vol ajudar les empreses a elaborar els seus propis protocols i d’aquesta manera complir amb la Llei orgànica del 22 de març de 2007 per a la Igualtat efectiva de Dones i Homes.

11:00|.Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148- 150)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presentarà en roda de premsa una eina per implementar un protocol que previngui l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa.