Sala de premsa

Presentació de la guia Com fer sostenible casa nostra i del Servei d'assessorament de l'OCUC per a l'habitatge ecoeficient

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la guia Com fer sostenible casa nostra i del Servei d'assessorament de l'OCUC per a l'habitatge ecoeficient

Dins els actes del Dia Mundial del Consumidor
Dilluns,  9 de març a les 19 h, a la sala d’actes del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, tindrà lloc la presentació de la guia Com fer sostenible casa nostra i del Servei d’assessorament de l'OCUC per a l’habitatge ecoeficient.
 
La guia oferirà respostes per estalviar i usar de manera eficient l’aigua i l’energia  o per triar materials per minimitzar l’impacte ambiental quan es fan reformes, per exemple. A la sessió s’informarà dels sistemes de certificació ambiental, les ecoetiquetes i les etiquetes energètiques, així com de les línies d’ajuts i subvencions existents per incorporar sistemes d’ecoeficiència en l’habitatge.
 
A l’acte, emmarcat dins les activitats del Dia Mundial del Consumidor, intervindrà Jordi Anguera, director de l'Agència Catalana del Consum, Mª Rosa Remolà, presidenta del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, Maria Cardellach, directora de l’Obra Social i Cultural de Caixa Terrassa, i Anna Tardà, vicepresidenta de l'OCUC, responsable dels temes de medi ambient.

19:00|.Col·legi d'Aparelladors (c. Bon Pastor, 5) |Barcelona (El Barcelonès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà la guia Com fer sostenible casa nostra  i el servei d’assessorament de l'OCUC per a l’habitatge ecoeficient.