Sala de premsa

El vicepresident de la Generalitat es reuneix a Brussel·les amb el president de Flandes

query_builder   28 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident de la Generalitat es reuneix a Brussel·les amb el president de Flandes

Estudiaran un possible acord bilateral entre ambdós països sobre matèries d'interès mutu. La reunió vol rellançar la col·laboració de Catalunya una de les realitats més vives i dinàmiques d'Europa
El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, es reunirà aquest dijous, 29 de novembre, amb el president de Flandes, Kris Peeters, per estudiar un possible acord bilateral entre ambdós països sobre matèries d'interès mutu. Aquestes matèries inclouen temes de medi ambient, cooperació internacional, educació i salut. La trobada pretén rellançar la col¿laboració de Catalunya amb una de les realitats més vives i dinàmiques d'Europa, tan a nivell polític, com econòmic i social. El vicepresident s'acull així a la invitació que el president Peeters li va fer durant la seva estada a Barcelona el passat 15 de novembre en el marc de la 8a Conferència de Presidents de Regions amb Poder Legislatiu (REGLEG). L'acompanyarà la secretària d'Afers Exteriors, Roser Clavell. Precisament, Catalunya i Flandes participen conjuntament en diverses associacions regionals europees com són REGLEG, Quatre Motors per a Europa, Flandes Districts of Creativity. La reunió serà a porta tancada però a l'inici de la trobada es podran prendre imatges. Quan acabi la reunió, s'atendrà els mitjans de comunicació a la seu del Govern. Després de la la reunió, a les 19.00 hores, el vicepresident es reunirà amb la junta del Casal Català de Brussel·les. Tot seguit, oferirà una recepció a la comunitat catalana resident a Brussel·les.

17:15|.Govern de Flandes (Martelaarsplein, 19)| (Bèlgica)

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, es reunirà amb el president de Flandes, Kris Peeters, per estudiar un possible acord bilateral entre ambdós països sobre matèries d'interès mutu. La reunió serà a porta tancada però a l'inici es podran prendre imatges. Quan acabi la reunió, s'atendrà els mitjans de comunicació a la seu del Govern.