Sala de premsa

El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme

query_builder   31 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme

El Departament promourà la creació de 281 noves places públiques a la comarca
El director dels serveis territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà el proper dimecres la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Maresme. L’acte tindrà lloc al Consell Comarcal del Maresme.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. Al Maresme, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 281 noves places per a la gent gran, persones amb discapacitats i persones amb malaltia mental. També s’impulsaran més d’un centenar de places per atendre persones amb problemes de drogodependència.

11:00|.Consell Comarcal del Maresme (pl. Miquel Biada, 1)|Mataró (El Maresme)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà la programació territorial dels serveis socials especialitzats al Maresme fins al 2012 .