Sala de premsa

Anul.la l'anterior. Bertran inaugura les Jornades tècniques estatals de cooperació Leader a Solsona

query_builder   31 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Anul.la l'anterior. Bertran inaugura les Jornades tècniques estatals de cooperació Leader a Solsona

A les 11:30 Bertran mantindrà una trobada amb els mitjnans de comunicació
 
El director general de Desenvolupament Rural del DAR, Jordi Bertran, acompanyat de la subdirectora d’Igualtat i Modernització del ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM), Paloma López-Izquierdo, inaugurarà, demà les Jornades tècniques estatals de cooperació Leader “Escaparate de la Cooperación, taller de valoración de iguales”, que es realitzaran els dies 1 i 2 d’abril a Solsona.
 
Les jornades estan organitzades per la direcció general de Desarrollo Sostenible del MARM i la direcció general de Desenvolupament Rural del DAR, amb la col·laboració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Les jornades van adreçades a tècnics de grups d’acció local Leader de tot Espanya amb l’objectiu de constituir un espai de generació i intercanvi d’idees, per tal d’elaborar propostes de projectes de cooperació interterritorial.
 
La temàtica principal de les jornades versarà sobre la cooperació entre grups d’acció local Leader, amb la presentació de l’ordre de convocatòria de projectes, l’aplicació d’un codi de gestió sostenible a les empreses beneficiàries del Leader, metodologies i una guia de cooperació, així com la realització de tallers sobre diferents temàtiques, patrimoni, productes locals i qualitat de vida.
 
També en el marc de les jornades es presentarà el “Taller de Valoración de Iguales” que analitzarà la situació i problemàtiques de la dona en el món rural.
 
A les 11:30 hores, el director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de les Jornades tècniques estatals de cooperació Leader
DIA:
Dimecres, 1 d’abril de 2009
HORA:
10:00 hores
LLOC:
Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Crta. De Sant Llorenç de Morunys, Km 2 (direcció Port del Compte)
Solsona
 
 
31 de març de 2009
 

10:00|.Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (Pujada del Seminari, s/n)|Solsona (El Solsonès)

El director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, inaugurarà les Jornades tècniques estatals de cooperació Leader “Escaparate de la Cooperación, taller de valoración de iguales”.