Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà en roda de premsa els resultats de la Xarxa Inicia de suport a les persones emprenedores i autònomes a la demarcació de Girona l'any 2008

query_builder   31 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà en roda de premsa els resultats de la Xarxa Inicia de suport a les persones emprenedores i autònomes a la demarcació de Girona l'any 2008

A les 10:00 hores, roda de premsa a la Delegació del Govern de Girona (Gran Via Jaume I, 9)
Demà, DIMECRES 1 DE MARÇ, a les 10:00 HORES, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay, presentarà en roda de premsa els resultats de la Xarxa Inicia de suport a les persones emprenedores i autònomes a la demarcació de Girona l’any 2008. La roda de premsa tindrà lloc a la Delegació del Govern de Girona (Gran Via Jaume I, 9).
 
A continuació, a les 11:00 hores, arribarà a l’ajuntament de Salt (Plaça Lluís Companys, s/n) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa de la localitat, Iolanda Pineda, i altres membres del consistori.
 
Posteriorment, a les 12:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la nova Oficina de Treball a Salt (c/ Alfons Morè, 1), acompanyada del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, i de la directora territorial del Servei d’Ocupació de Catalunya a Girona, Glòria Plana.
 
L’Oficina de treball de Salt va començar ahir, dilluns 30 de març, a donar serveis a les persones demandants d’ocupació de 32 municipis i entitats de població de municipis pertanyents a les comarques del Gironès, La Selva i Osona.
 
L’obertura de l’oficina de treball a Salt forma part de les prioritats del Pla de Millora de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya dissenyat pel període 2008-2010.
 
Nota: Els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió) podran prendre imatges de la visita a l’oficina de treball de Salt.

10:00|.Delegació del Govern a Girona (Gran Via Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà en roda de premsa els resultats de la Xarxa Inicia de suport a les persones emprenedores i autònomes a la demarcació de Girona l'any 2008. També hi participarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.