Sala de premsa

La secretària de Polítiques familiars presenta a Tarragona el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

query_builder   31 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària de Polítiques familiars presenta a Tarragona el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

Planteja mesures i actuacions pels propers 10 anys adreçades a canviar la concepció dels temps i els seus usos amb una organització territorial i social que afavoreixi un major benestar.
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presentarà dijous, a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona, el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps de la vida quotidiana. A l’acte, estarà acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Jordi Tous.
 
Es tracta d’un pla de Govern, impulsat i coordinat pel Departament d’Acció Social i CIutadania, que planteja mesures i actuacions pels propers 10 anys adreçades a canviar la concepció dels temps i els seus usos amb una organització territorial i social que afavoreixi un major benestar.
 
El pla compta amb la implicació de tots els departaments, però també és necessària la participació de la resta d’administracions públiques i de tota la societat civil. Es preveu la creació de consells territorials per impulsar polítiques dels temps i per això es donarà a conèixer a les diverses demarcacions de Catalunya; el Pla ja s’ha presentat a Tortosa, Girona i Lleida.
 
A l’acte, s’ha convocat a representats dels Consells comarcals, dels consells i entitats de dones, representants sindicals i patronals, entitats que treballen en educació, salut, benestar, qualitat de vida o usos dels temps.
 

16:30|.Sala Pau Casals - Delegació del Govern - c/Sant Francesc 3|Tarragona (El Tarragonès)

Carme Porta, secretària de Polítiques Familiars i Drets de CIutadania, presentarà a Tarragona el pla d'usos i gestió dels temps. A lac'te estarà acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Jordi Tous.