Sala de premsa

El president i el tenor català Josep Carreras signaran un acord per a la creació d'un Institut Internacional de Recerca contra la leucèmia

query_builder   1 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president i el tenor català Josep Carreras signaran un acord per a la creació d'un Institut Internacional de Recerca contra la leucèmia

Aquest Institut serà el primer d'aquestes característiques de tot l'Estat espanyol i un dels únics que existeixen a tot el món
El president de la Generalitat, José Montilla, i el tenor català Josep Carreras signaran, demà dijous, 2 d’abril, un acord d’intencions per a la creació d’un Institut Internacional de Recerca contra la leucèmia.
 
La signatura, que tindrà lloc a les 18.00 hores al Palau de la Generalitat, arrancarà amb unes paraules del vicepresident de la fundació Josep Carreras i professor emèrit de la Universitat de Barcelona, Ciril Rozman, i el director de l’Institut Català d’Oncologia de l’Hospital General Trias i Pujol de Badalona, Evanist Feliu.
 
Tot seguit, es procedirà a la signatura del conveni i prendrà la paraula el tenor català, Josep Carreras. El president de la Generalitat clourà l’acte amb un discurs. També estaran presents en l’acte la consellera de Salut, Marina Geli; el secretari general d’Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, i l’alcalde de Badalona, Jordi Serra.
 
El nou Institut, vinculat a la Fundació Josep Carreras, serà el primer d’aquestes característiques de tot l’Estat espanyol, així com un dels únics que existeixen a tot el món. Aquest projecte respon a la voluntat de la Generalitat de seguir consolidant Catalunya com a un espai pioner en biotecnologia i biomedicina. 
 
Nota: Els mitjans gràfics interessats en prendre imatges de l’arribada del tenor hauran de ser al Palau de la Generalitat a les 17.45 hores.

18:00|.Palau de la Generalitat. Saló Torres Garcia. |Barcelona (El Barcelonès)

Signatura per crear un Institut Internacional de Recerca contra la leucèmia