Sala de premsa

La consellera de Justícia participa en la reunió de la Conferència Sectorial de Justícia a Madrid

query_builder   7 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia participa en la reunió de la Conferència Sectorial de Justícia a Madrid

Els mitjans gràfics podran prendre imatges al començament de la reunió; quan aquesta hagi acabat, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, atendrà els mitjans de comunicació.
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, Àngels Vivas, participarà dilluns 10 de desembre en la reunió de la Conferència Sectorial de Justícia, que, presidida pel ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, aplegarà els consellers de les comunitats autònomes que tenen transferides les competències en matèria d'Administració de justícia. Entre els temes de què es tractarà hi figuren la distribució de les unitats judicials per al 2008, el despleglament de l'Estatut orgànic del Ministeri Fiscal i l'actual sistema de finançament de l'Administració de justícia. La reunió de la Conferència Sectorial de Justícia començarà a les 12 del migdia al Palau de Parcent, al carrer San Bernando, 62.

12:00|.Ministeri de Justícia. Palau de Parcent (c. San Bernado, 62)| (Comunitat de Madrid)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, Àngels Vivas, participarà en la reunió de la Conferència Sectorial de Justícia, que, presidida pel ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, aplegarà els consellers de les comunitats autònomes que tenen transferides les competències en matèria d'Administració de justícia. Els mitjans gràfics podran prendre imatges al començament de la reunió; quan aquesta hagi acabat, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, atendrà els mitjans de comunicació.