Sala de premsa

Joan Boada presenta els vehicles del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tarragona i Amposta

query_builder   22 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joan Boada presenta els vehicles del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tarragona i Amposta

· Demà, dijous, a les 09:00h, el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, firmarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el Departament d'Int
 
  • A les 10 hores, Boada presentarà a Tarragona els vehicles del desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona i atendrà als mitjans
 
  • A les 12:30h, farà a Amposta la presentació dels vehicles del desplegament a les Terres de l'Ebre i atendrà als mitjans.
 
  • A les 16:00h, el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
 
  • A les 17:30h, signarà el conveni amb l'Ajuntament d'Alcanar
 
  • A les 19:00h, signarà el conveni amb l'Ajuntament de La Sènia
 
 
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà demà, dijous 23 d'octubre, a les 10.00h, els vehicles del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tarragona.
 
L’acte es farà a la plaça de la Font de Tarragona on hi hauran exposats alguns dels vehicles que ja han arribat al Camp de Tarragona. Hi assistiran també el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de Tarragona, Carles Castillo, el delegat de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, la directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Hortènsia Grau, i el cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, l’intendent Jaume Giné.
 
Posteriorment, a les 12:30h, Boada es desplaçarà fins a Amposta on presentarà els vehicles del desplegament de les Terres de l’Ebre. L’acte es farà a l’embarcador, a la plaça de la Pau, d’Amposta i hi assistiran l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, el delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, LLuis Salvadó, la directora dels serveis territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Pilar Andreu, i el cap de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, l’intendent Joan Figuera.
 
 
Signatura de convenis
 
Prèviament, a les 09.00 hores, el secretari general signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Torredembarra de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra. Boada i l’alcalde de Sant Torredembarra, Daniel Masagué, firmaran el conveni a la seu de l’ajuntament (Plaça del Castell, 8). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
A les 16:00h, el secretari general signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra. Boada i l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Miquel Alonso, firmaran el conveni a la seu de l’ajuntament (Plaça Carles III, 13). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
 
A les 17:30h, Boada signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de d'Alcanar. Boada i l’alcalde d'Alcanar, Alfons Jaume Montserrat, firmaran el conveni a la seu de l’ajuntament (C/ Generalitat, 10). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
A les 19:00h, Boada signarà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de Seguretat Pública i Policia entre el departament d'Interior i l'Ajuntament de La Sènia. Boada i l’alcalde accidental de la Sènia, Oriol Amat, firmaran el conveni a la seu de l’ajuntament (C/Tortosa 1). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
La voluntat del departament d’Interior i dels ajuntaments de Torredembarra,  Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i La Sènia és estructurar les funcions que els cossos policials dependents de totes les administracions realitzen als terme municipal de Torredembarra,  Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i La Sènia en congruència amb els principis que inspiren el sistema de seguretat al conjunt del país, per tal de contribuir a la vertebració del territori i a la cohesió social.
 
 
TEMA: FIRMA CONVENI COORDINACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 09:00H
LLOC: Ajuntament de Torredembarra (Plaça del Castell, 8)
 
TEMA: PRESENTACIÓ VEHICLES DESPLEGAMENT A TARRAGONA
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 10:00H
LLOC:  Plaça de la Font, davant de l’Ajuntament
 
TEMA: PRESENTACIÓ VEHICLES DESPLEGAMENT A AMPOSTA
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 12:30H
LLOC:  Embarcador d’Amposta, Plaça de la Pau d’Amposta.
 
TEMA: FIRMA CONVENI COORDINACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE SANT CARLES DE LA RÀPITA
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 16:00H
LLOC:  Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Plaça Carles III, 13)
 
TEMA: FIRMA CONVENI COORDINACIÓ AMB L’AJUNTAMENT D'ALCANAR
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 17:30H
LLOC:  Ajuntament d’Alcanar (C/Generalitat 10)
 
TEMA: FIRMA CONVENI COORDINACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE LA SÈNIA
DIA: DIJOUS, 23 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 19:00H
LLOC: Ajuntament de La Sènia (C/Tortosa 1)
 
 
           
 
 

10:00|.Plaça de la Font, davant de l'Ajuntament de Tarragona|Tarragona (El Tarragonès)

Joan Boada presenta els vehicles del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tarragona i Amposta