Sala de premsa

La consellera de Justícia inaugura la III Fira de Nadal amb productes artesanals fets als centres penitenciaris

query_builder   12 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia inaugura la III Fira de Nadal amb productes artesanals fets als centres penitenciaris

A la carpa, instal¿lada als Jardinets de Gràcia de Barcelona, es poden trobar regals artístics i solidaris elaborats per 150 interns al llarg de l'any
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el regidor del districte de Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona, Guillem Espriu, inauguraran demà dijous, 13 de desembre, a les 13.00 h, la III Fira de Nadal dels tallers artístics dels centres penitenciaris de Catalunya, instal¿lada als Jardinets de Gràcia de Barcelona. Hi assistiran també el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, Albert Batlle i el director general de Recursos i Règim Penitenciari, Miquel Trepat. L'edició d'enguany està dedicada a l'Any Polar Internacional i la lluita contra el canvi climàtic. Per aquest motiu, tant els materials utilitzats en el disseny de la carpa com els productes que es posaran a la venda són reciclats. A la fira es podran trobar prop de 2.000 productes de cartró pedra, ceràmica, cistelleria, així com articles de bijuteria i pintures, entre d'altres, que han estat elaborats per 150 interns. La fira estarà oberta al públic fins el 20 de desembre, de les 11 h. del matí a les 21.30 h. del vespre.

13:00|.Jardinets de Gràcia|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el regidor del districte de Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona, Guillem Espriu, inauguraran la III Fira de Nadal dels tallers artístics dels centres penitenciaris de Catalunya. Hi assistiran també el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, Albert Batlle i el director general de Recursos i Règim Penitenciari, Miquel Trepat.