Sala de premsa

Catalunya, les Illes Balears i Andorra es reuneixen a Palma per abordar la refundació de l'Institut Ramon Llull

query_builder   14 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Catalunya, les Illes Balears i Andorra es reuneixen a Palma per abordar la refundació de l'Institut Ramon Llull

A la reunió assistiran el vicepresident de la Generalitat, el president del Govern balear i el ministre de Cultura del Govern d'Andorra
El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, el president del Govern balear, Francesc Antich, i el ministre de Cultura i Ensenyament Superior del Govern d'Andorra, Juli Minoves, es reuniran el proper dilluns, 17 de desembre, a Palma per abordar la refundació de l'Institut Ramon Llull (IRL). A la trobada també hi assistirà l'actual director de l'organisme, Josep Bargalló. La reunió de dilluns es produeix després que el passat 19 d'octubre el vicepresident de la Generalitat, el president del Govern balear i el ministre andorrà acordessin refundar l'IRL amb l'objectiu de donar cabuda als tres executius. La reunió, que s'iniciarà a les 16.45 hores, serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges. Un cop finalitzada, a les 18.00 hores aproximadament, el vicepresident del Govern, el president balear i el ministre andorrà atendran els mitjans de comunicació.

16:45|.Santuari de Cura (Cim del Puig de Randa)| (Illes Balears)

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, es reunirà amb el president del Govern balear, Francesc Antich, i el ministre de Cultura i Ensenyament Superior del Govern d'Andorra, Juli Minoves, per abordar la refundació de l'Institut Ramon Llull (IRL). A la trobada també hi assistirà l'actual director de l'organisme, Josep Bargalló. La reunió serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges. Un cop finalitzada, a les 18.00 hores aproximadament, atendran els mitjans de comunicació.