Sala de premsa

Saura presenta demà el recull d'accions dels cossos de seguretat vers els col.lectius de persones immigrades

query_builder   17 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Saura presenta demà el recull d'accions dels cossos de seguretat vers els col.lectius de persones immigrades

Coincidint amb el Dia Internacional del Migrant, es presentarà un opuscle fet en 10 idiomes adreçat a persones immigrades amb consells i recomanacions i un recull de bones pràctiques que els Mossos
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, explicarà demà en roda de premsa, coincidint amb el Dia Internacional de les persones migrants, les accions que duen a terme els Mossos d'Esquadra per incorporar la perspectiva de la immigració a les polítiques públiques de seguretat. A la roda de premsa, el conseller estarà acompanyat pel subdirector general operatiu dels Mossos d'Esquadra, el comissari Josep Milán, i la cap de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la Regió Policial de Girona, la sergenta Rosa Negre. En acabar la roda de premsa, els mitjans que ho desitgin podran enregistrar, a la mateixa comissaria, imatges de l'inici de la reunió de la ORC de la Regió Metropolitana de Barcelona amb representants d'entitats, associacions i col¿lectius de persones immigrades. Aquesta és la primera de les reunions que es celebraran a totes les regions policials en les properes setmanes. (L'entrada dels mitjans es farà per la part posterior de la comissaria, al carrer Taquígraf Garriga).

18:00|.Comissaria de les Corts. Travessera de les Corts, 319-321. Accés pel carrer Taquígraf Garriga|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior presentarà la Perspectiva de la Immigració en les polítiques públiques de seguretat