Sala de premsa

La secretària general de l'Esport fa balanç del primer any al capdavant de la política esportiva del país

query_builder   19 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària general de l'Esport fa balanç del primer any al capdavant de la política esportiva del país

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, presentarà el proper dijous 20 de desembre el balanç del primer any de legislatura al capdavant de la política esportiva de Catalunya.
Anna Pruna farà un repàs a l'estat actual dels projectes que es van anunciar a l'inici de la seva presa de possessió, el desembre de 2006, i avançarà quin serà el camí a seguir per la resta de legislatura. La secretària general de l'Esport explicarà les actuacions realitzades durant aquest any, incloses en les quatre línies estratègiques que han marcat l'activitat del Govern en matèria esportiva: l'esport com un estil de vida, reconèixer el rol social de l'esport, fer de l'esport un sector generador d'impuls econòmic i potenciar les organitzacions esportives i garantir-ne la qualitat. A l'acte, que tindrà lloc a l'auditori de la Torre Agbar de Barcelona, hi assistiran representants de clubs, federacions i altres institucions del món esportiu de Catalunya.

19:00|.Torre Agbar (av. Diagonal, 211)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, farà balanç del primer any al capdavant de la política esportiva del país. La secretària farà un repàs a l'estat actual dels projectes que es van anunciar a l'inici de la seva presa de possessió, el desembre de 2006, i avançarà quin serà el camí a seguir per la resta de legislatura.