Sala de premsa

El vicepresident del Govern inaugura les obres de reforma de la residència d'esportistes del CAR de Sant Cugat

query_builder   30 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern inaugura les obres de reforma de la residència d'esportistes del CAR de Sant Cugat

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presideix la inauguració de les obres de reforma de la residència d'esportistes del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès.
L'acte començarà a les 12.30 hores. Després de la inauguració es farà un recorregut a les instal·lacions i hi haurà parlaments de la secretària general de l'Esport, Anna Pruna; el secretari d'estat per a l'Esport, Jaime Lissavezky; l'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, i el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, que tancarà l'acte. La inauguració de les obres de reforma de la residència d'esportistes del CAR de Sant Cugat es fa coincidint amb el vintè aniversari del centre.

12:30|.Centre d'Alt Rendiment Esportiu (av. de l'Alcalde Barnils, s/n)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà l'acte d'inauguració de les obres de reforma de la residència d'esportistes del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès i la celebració del 20è aniversari del centre. L'acompanyarà la secretària general de l'Esport, Anna Pruna.