Sala de premsa

El conseller Joaquim Nadal visitarà demà el Port i l'Ajuntament de Tarragona

query_builder   4 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Joaquim Nadal visitarà demà el Port i l'Ajuntament de Tarragona

Nadal inaugurarà el nou edifici de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona i signarà el conveni per al desenvolupament del projecte d'intervenció integral de la Part Alta
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, inaugurarà demà dimecres, 5 de desembre, el nou edifici de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona i signarà el conveni per al desenvolupament del projecte d'intervenció integral de la Part Alta de Tarragona, en el marc dels ajuts previstos a la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial. L'acompanyarà el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté. Així, a les 11.30 hores se celebrarà l'acte d'inauguració de l'edifici de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona (Passeig de la Independència, s/n. Tarragona). A l'acte també hi assistiran l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Anton Burgasé. Posteriorment, a les 13.00 hores, el conseller signarà, amb l'alcalde de Tarragona (Ajuntament de Tarragona - Pl. de la Font, 1), el conveni per al desenvolupament del projecte d'intervenció integral de la part alta de Tarragona. A l'acte també hi participarà el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona.

11:30|.Edifici de rem del Reial Club Nàutic (Passeig de la Independència, s/n)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, inaugurarà el nou edifici de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona. Després (13.00), a l'ajuntament, signarà el conveni per al desenvolupament del projecte d'intervenció integral de la Part Alta de Tarragona, en el marc de la Llei de barris. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.