El proper 7 de desembre a les 12.30 hores, la consellera de Salut, Marina Geli, juntament amb la rectora de la Universitat de Girona, i el director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Marta Pedrerol, i el director dels Serveis Territorials d'Educació a Girona, Andreu Otero, assistirà a l'acte de signatura per part del Departament de Salut i la Universitat de Girona del Conveni per tal d'estudiar el grau d'afectació a la qualitat auditiva dels estudiants dels centres d'estudis gironins en funció del seu grau d'exposició al nivell del soroll ambiental. L'acte tindrà lloc a la seu dels ST de Salut a Girona, carrer del Sol, 15.
La influència del soroll ambiental sobre els habitants de les ciutats és un dels problemes que s'han d'afrontar en el futur, sobretot en el segment més jove de la població. En aquest sentit, una de les preocupacions més grans que existeixen en relació al soroll ambiental, tant des de les administracions públiques com d'universitats o mútues, és el grau d'afectació que tenen els nivells actuals de soroll ambiental al que està sotmesa la ciutadania, sobre la seva capacitat auditiva.
La Universitat de Girona (UdG), per mitjà del Grup de Recerca en Energia i Medi Ambient (GREFEMA), del Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial i vinculats a l'Institut del Medi Ambient (IMA), actua des de fa temps en l'àmbit del confort ambiental ¿soroll i vibracions- tant dins el programa de doctorat de tecnologies del medi ambient com en projectes i convenis amb organismes públics i privats.
12:30|. Serveis Territorials de Salut (c. del Sol, 15)|Girona (El Gironès)
La consellera de Salut, Marina Geli, presentarà l'estudi del grau d'afectació a la qualitat auditiva dels estudiants dels centres d'estudis gironins en funció del seu grau d'exposició al nivell del soroll ambiental.