Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà la jornada de portes obertes del nou edifici judicial de l'Hospitalet ubicat a la Ciutat de la Justícia

query_builder   11 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà la jornada de portes obertes del nou edifici judicial de l'Hospitalet ubicat a la Ciutat de la Justícia

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà dissabte, 12 d’abril, l’acte institucional amb motiu de la jornada de portes obertes del nou edifici judicial de l’Hospitalet (edifici H), ubicats a la Ciutat de la Justícia. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores i acompanyaran al president Montilla, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Maria Eugènia Alegret, i l’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho.
 
La comitiva farà un recorregut per tot l’edifici i posteriorment hi haurà unes breus paraules de la consellera Tura i parlaments de la presidenta del TSJC, l’alcalde de l’Hospitalet i el president de la Generalitat, que clourà l’acte.
 
L’edifici dels jutjats de l’Hospitalet (edifici H) va començar a funcionar a ple rendiment el passat 25 de febrer. Aquest dissabte, l’edifici H obrirà les seves portes, de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h, per tal de que tots els ciutadans el puguin visitar. 
 
NOTA: Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.

12:00|.Edifici dels Jutjats de l'Hospitalet (edifici H). Avinguda del Carrilet, núm 2|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

Jornada de portes obertes del nou edifici de l'Hospitalet ubicat a la Ciutat de la Justícia