Sala de premsa

El conseller Puigcercós participa en la cloenda del 50è aniversari dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés

query_builder   16 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puigcercós participa en la cloenda del 50è aniversari dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés

La festa de cloenda del 50è aniversari del naixement dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés és un acte integrat al Congrés Mundial de la Infància
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, participarà diumenge, 18 de novembre, en l'acte de cloenda del 50è aniversari del Moviment de Centres d'Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés. A l'acte també hi assistiran el secretari general del Departament, Jaume Oliveras, i el secretari d'Acció Ciutadana, Francesc Simó. La festa de cloenda del 50è aniversari del naixement dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés és un acte integrat al Congrés Mundial de la Infància i forma part d'un programa de sensibilització sobre els drets dels infants que la Fundació ha concretat en diferents accions al llarg de l'any 2007. Amb 50 anys d'experiència, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés agrupa prop de 180 centres que acullen 15.000 infants, adolescents i joves gràcies a la tasca educativa i voluntària de 4.000 monitors.

11:30|.Auditori de l'Edifici Fòrum (Rbla. Prim, 2)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, participarà en l'acte de cloenda del 50è aniversari del naixement dels centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés .