Sala de premsa

El director general d'Administració Local visita Sant Feliu de Pallerols, Besalú i Riudaura

query_builder   4 desembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local visita Sant Feliu de Pallerols, Besalú i Riudaura

Estarà acompanyat per la directora dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata.
El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, anirà demà dimecres, 5 de desembre, a la Garrotxa per visitar els municipis de Sant Feliu de Pallerols, Besalú i Riudaura. Bassaganya estarà acompanyat per la directora dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata. Carles Bassaganya es reunirà a les 10 hores a l'ajuntament de Sant Feliu de Pallerols amb el seu alcalde, Joan Casas. Posteriorment, a les 11.45 hores arribarà a l'ajuntament de Besalú i, després de reunir-se amb l'alcalde, Lluís Guinó, aniran al barri del Grup del Mont. En aquest barri, l'ajuntament preveu construir-hi una passera per a vianants que comuniqui el municipi amb el de Beuda i solucioni la discontinuïtat originada per la construcció de la variant de l'A-26. A la tarda, el director general d'Administració Local visitarà Riudaura on es reunirà amb la seva alcaldessa, Eulàlia Massana, i visitarà l'Escola Lluís Castells i el carrer Joan Castanyer i Massegur. En aquest carrer s'hi fan obres de pavimentació i d'adeqüació dels serveis bàsics urbanístics que estan subvencionades amb 147.037 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

11:45|.Barri del grup del Mont. Antiga carretera de Beuda. |Besalú (La Garrotxa)

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita Besalú. Prèviament, a les 10 hores, es reunirà a Sant Feliu de Pallerols amb el seu alcalde, Joan Casas, i a la tarda, a les 16.15 visitarà Riudaura.