Sala de premsa

Quarta reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat

query_builder   9 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Quarta reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d'Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran demà la quarta reunió de la Comissió Bilateral.
També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós; i la secretària del Govern, Laia Bonet. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, la consellera de Treball, Mar Serna, i el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo, hi assistiran com a membres no permanents. Per part de l'Estat, hi assistiran el secretari d'Estat d'Hisenda i Pressupostos, Carlos Ocaña; la secretària general d'Infraestructures, Josefina Cruz; el secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros; la secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, M. Consuelo Rumí; el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Fernando Puig de la Bellacasa; el secretari d'Estat per a la Unió Europea, Alberto Navarro; el subsecretari d'Educació i Ciència, Fernando Gurrea; la subsecretària de Medi Ambient, Concepción Toquero, i el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel. La Comissió Bilateral Generalitat-Estat, una de les tres encarregades del desplegament de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, avaluarà l'estat de les ponències de traspàs obertes. A les 10h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i, un cop finalitzada, hi haurà declaracions

10:00|.Ministeri d'Administracions Públiques (pg. de la Castellana, 3)| (Comunitat de Madrid)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà la cuarta reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat. També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós; i la secretària del Govern, Laia Bonet. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, la consellera de Treball, Mar Serna, i el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo, hi assistiran com a membres no permanents.