Sala de premsa

El president inaugura demà la residència de gent gran i centre de dia Onze de Setembre del Prat de Llobregat

query_builder   11 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugura demà la residència de gent gran i centre de dia Onze de Setembre del Prat de Llobregat

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha invertit 7.176.228 euros en la construcció de l'equipament
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà demà, dissabte dia 12 de gener, la residència de gent gran i centre de dia Onze de Setembre del Prat de Llobregat. A l'acte, també hi assistirà l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i la directora dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Neus Orriols.

Durant l'acte d'inauguració, que tindrà lloc a les 12 del migdia, les autoritats faran un recorregut per les noves instal·lacions. Seguidament, el president Montilla pronunciarà un parlament. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha invertit 7.176.228 euros en la construcció d'aquest equipament que disposa de 90 places residencials (66 en habitacions individuals i 12 dobles) i 24 més de Centre de Dia. L'edifici ocupa una superfície de 5.075 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i una zona amb jardí. A la planta baixa hi ha els despatxos i els serveis de perruqueria, rehabilitació, teràpia ocupacional, podologia, cuina i bugaderia. Les tres plantes superiors ocupen les habitacions de les persones residents.

La Residència de Gent Gran i Centre de Dia Onze de Setembre, obra de l'arquitecte Jaume Bach, també és un dels projectes escollits pel Govern per formar part del programa GTI 2002 del Pla Cat 21, que promou una major sostenibilitat de la construcció i l'ús dels edificis.

12:00|.Residència de Gent Gran i Centre de dia (av. Onze de Setembre, 81-83)|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la residència de gent gran i centre de dia Onze de Setembre del Prat de Llobregat. A l'acte, també hi assistirà l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, i la directora dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Neus Orriols.