Sala de premsa

El vicepresident del Govern inaugura el seminari internacional d'experts

query_builder   11 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern inaugura el seminari internacional d'experts

La trobada, que se celebrarà fins dimecres, ha de contribuir a l'elaboració del primer Informe Mundial sobre Diversitat Cultural de la UNESCO.
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper dilluns, 14 de gener, l'acte d'inauguració del seminari internacional d'experts "Diversitat cultural i educació" que organitza a Barcelona Unescocat - Centre UNESCO de Catalunya. La trobada, que se celebrarà fins dimecres, comptarà amb la participació d'una vintena d'experts internacionals multidisciplinars i contribuirà a l'elaboració del primer Informe Mundial sobre Diversitat Cultural de la UNESCO. L'acte d'inauguració començarà a les 9.00 hores i comptarà amb les intervencions del president d'Unescocat ¿ Centre UNESCO de Catalunya, Enric Masllorens; el president de la Comissió Espanyola per la UNESCO, Luís Ramallo; el secretari del Consell General de la UNESCO i director de l'Informe de la ¿Diversitat cultural i educació¿, Michael Millward, i el vicepresident que serà l'encarregat de tancar l'acte.

09:00|.Hotel Alimara (c. Berruguete, 126)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà l'acte d'inauguració del seminari internacional d'experts "Diversitat cultural i educació" que organitza a Barcelona Unescocat - Centre UNESCO de Catalunya.