Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres del Baix Empordà finançades pel Departament

query_builder   9 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres del Baix Empordà finançades pel Departament

A Torroella de Montgrí visitarà el solar on es construirà el nou pavelló polivalent, una obra subvencionada amb 650.000 euros del PUOSC
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitaran els municipis de Torroella de Montgrí, Mont-ras i Parlavà demà, divendres, 10 d’octubre.
 
A les 12 hores, el secretari general Jaume Oliveras i la directora dels Serveis Territorials Mireia Mata seran rebuts per l’alcalde de Torroella de Montgrí, Joan Margall, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.40 hores a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins al Museu de la Mediterrània i al solar on es construirà el pavelló polivalent, una obra emblemàtica de la legislatura que es finançarà amb 650.000 euros del PUOSC.
 
Abans, a les 9 hores, Jaume Oliveras i Mireia Mata visitaran l’Ajuntament de Mont-ras, i a les 10.30h l’Ajuntament de Parlavà. En ambdós municipis es reuniran amb l’equip de govern i visitaran diversos espais que seran remodelats amb l’ajuda del PUOSC.

12:40|.Ajuntament de Torroella de Montgrí (pl. de la Vila, 1)|Torroella de Montgrí (El Baix Empordà)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitaran els municipis de Torroella de Montgrí, Mont-ras i Parlavà.