Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova comissaria de la policia local de Calella

query_builder   10 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova comissaria de la policia local de Calella

La construcció de la caserna ha estat subvencionada amb 300.000 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs,  inaugurarà la nova comissaria de la policia local de Calella (Maresme) dissabte, 11 d’octubre, a les 12.30 hores. Amb un pressupost d’1.419.581 euros, la construcció de la caserna ha estat finançada amb 300.000euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2006.
 
A les 12.15 hores, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, el conseller Jordi Ausàs arribarà a la nova comissaria de la policia local de Calella, on en descobrirà la placa inaugural i tindran lloc els parlaments de l’inspector en cap de la policia local, Joan Vilademat, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs.
 
Un cop finalitzat l’acte inaugural, el conseller Jordi Ausàs visitarà les noves instal·lacions de la comissaria, on hi ha tots els serveis de la policia local del municipi.

12:30|.Comissaria de la Policia Local (av. del Parc, s/n)|Calella (El Maresme)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la nova comissaria de la policia local de Calella.