Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Club Super 3 promouen la lectura entre els nens i nenes

query_builder   10 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Club Super 3 promouen la lectura entre els nens i nenes

 El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat del secretari de Cultura, Eduard Voltas; el director del Club Super 3, Gerard Hausmann, i la Lila, personatge del Club, presentaran dilluns vinent en roda de premsa la campanya M’encanta llegir, adreçada a fomentar la lectura entre els nens i nenes. La presentació es farà dilluns, 13 d’octubre, a les 11 hores, a la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
M’encanta llegir s’emmarca en el Pla de Foment de la Lectura, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i que des dels seus inicis ha comptat amb el suport de Televisió de Catalunya, que també va organitzar el mes de maig una setmana dedicada a la lectura.
 
La campanya es durà a terme amb diferents formats, principalment a través de la televisió, el web del programa i la Festa dels Súpers. Durant la roda de premsa, es presentarà també el videoclip de la cançó M’encanta llegir, amb música de Marc Parrot i interpretat per la Lila.

11:00|.Palau Marc. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla de Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat del secretari de Cultura, Eduard Voltas; el director del Club Super 3, Gerard Hausmann, i la Lila, personatge del Club, presentaran la campanya M’encanta llegir, adreçada a fomentar la lectura entre els nens i nenes.