Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura avui la CiberCaixa del Consorci Badalona Sud

query_builder   14 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura avui la CiberCaixa del Consorci Badalona Sud

L'atenció als mitjans es farà a les 19 hores, després del recorregut per les instal·lacions de la CiberCaixa
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà avui la CiberCaixa del Consorci Badalona Sud, a les 18.45 hores. Les cibercaixes, fruit de la col·laboració entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa”, són espais que faciliten l’accés de les persones grans a les noves tecnologies mitjançant la realització de cursos d’informàtica i el suport a l’autoaprenentatge.
 
Després del recorregut per les instal·lacions de la CiberCaixa, el conseller Jordi Ausàs es traslladarà a la seu del Consorci Badalona Sud on tindrà lloc l’acte inaugural que també comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Jordi Serra, i el director general de la Fundació “la Caixa” i director executiu de l’Obra Social “la Caixa”, Jaume Lanaspa.
 
A l’acte també està prevista l’assistència de la delegada del govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, el director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Joan Rabassesa, i el gerent del Consorci Badalona Sud, Miquel Dosta.
 
El conveni entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa” es va iniciar l’any 1993. Des d’aleshores, aquest acord de col·laboració ha permès que 40 casals de gent gran ampliïn i millorin la seva oferta d’activitats culturals i formatives, i que 26 d’ells disposin de cibercaixes.

18:45|.c. de Vélez Rubio, 10, cantonada Sant Joan Evangelista, s/n|Badalona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs,  inaugurarà la CiberCaixa del Consorci Badalona Sud