Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de la Gent Gran de la Creu Alta de Sabadell

query_builder   14 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de la Gent Gran de la Creu Alta de Sabadell

Les obres han tingut un cost de 2.397.111 euros que ha finançat el Departament de Governació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Casal de la Gent Gran de la Creu Alta de Sabadell (Vallès Occidental), dimecres, 15 d’octubre, a les 18 hores. La remodelació integral d’aquest  equipament ha tingut un cost total de 2.397.111 euros que ha anat a càrrec del Departament de Governació.
 
El conseller Jordi Ausàs visitarà les instal·lacions d’aquest equipament que disposa de dues plantes i un altell, una sala polivalent, un gimnàs, una aula informàtica i serveis de podologia i perruqueria, entre d’altres. Després de la visita tindran lloc els parlaments del secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis; de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos i del conseller de Governació, Jordi Ausàs. A l’acte també hi seran presents la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró i el director dels Serveis Territorials del departament de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.

18:00|.Casal de la Gent Gran (c. Castellar del Vallès, 224) |Sabadell (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Casal de la Gent Gran de la Creu Alta.