Sala de premsa

25è aniversari de la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

query_builder   17 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

25è aniversari de la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i la directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, assistirà demà dissabte, 18 d’octubre, als actes de commemoració del 25è aniversari de la creació del PN del Delta de l’Ebre.
 
A les 10.45, el conseller serà a Deltebre per visita l’Ecomuseu i fer el descobriment d’una placa commemorativa dels 25 anys de la declaració del parc natural. A continuació, s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
Tot seguit, la comitiva es desplaçarà a Amposta, on a l’Auditori de la Societat Musical la Lira, s’iniciarà a les 12h, l’acte central de la celebració. Aquí es projectarà un audiovisual dels 25 anys del parc  i es retrà homenatge a la tasca dels diferents ex-directors del parc.

10:45|.Ecomuseu del PN del Delta de l'Ebre (c. Dr. Martí Buera, 22)|Deltebre (El Baix Ebre)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i la directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, farà el descobriment d’una placa commemorativa dels 25 anys de la declaració del parc natural