Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, inaugura la remodelació de la Sala i l'Era del Cafè de Sant Cugat Sesgarrigues

query_builder   17 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, inaugura la remodelació de la Sala i l'Era del Cafè de Sant Cugat Sesgarrigues

La Sala ha rebut 60.000 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC)
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, inaugurarà la remodelació de la Sala del Cafè i també les obres d’urbanització de l’Era del Cafè, dos espais contigus del municipi de Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès), dissabte, 18 d’octubre, a les 19 hores.
 
La remodelació de la Sala del Cafè ha estat finançada amb una subvenció de 60.000 euros del PUOSC. Es tracta d’un espai que forma part de l’històric llegat del Sindicat Agrícola Cooperatiu del municipi, de principis del segle XX.
 
L’acte començarà a les 19 hores amb l’arribada del secretari general a l’Ajuntament. Tot seguit les autoritats es traslladaran als espais que s’inauguraran, situats just davant del consistori, i s’iniciaran els parlaments del primer tinent d’alcalde de Sant Cugat Sesgarrigues, Cisco de la Cruz; del secretari general de Governació, Jaume Oliveras, i de l’alcaldessa, Rosa Escala. Durant la inauguració, es presentarà un llibre sobre el Sindicat Agrícola.
 
A les 19.50 hores està prevista la descoberta de la placa commemorativa amb els noms dels socis fundadors del Sindicat.

19:00|.Sala del Cafè (c. Sant Antoni, 31)|Sant Cugat Sesgarrigues (L' Alt Penedès)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, inaugurarà la remodelació de la Sala i de l'Era del Cafè.